27 juni Thriller table d’hôtes in Haarlem

Marc Josten en Rob Smits Gezichtsverlies

Op vrijdagavond 27 juni zal ik tijdens een Eat & Read bij restaurant STAAL in Haarlem enkele thriller schrijvers interviewen: Marc Josten, Rob Smits, Annet de Jong, Dominique van der Heyde (ovb) en Bertram Koeleman.

Deze avond wordt door Boekalicious en STAAL georganiseerd in samenwerking met Boekhandel de Vries in het kader van de Maand van het Spannende Boek.

Aanwezig: thrillerduo’s Annet de Jong & Dominique van der Heyde (onder voorbehoud) en Marc Josten & Rob Smits en de Haarlemse debutant Bertram Koeleman

Table d’hotes: 3 gangen menu voor 25 euro

De thrillerschrijvers worden tussen de gangen door geinterviewd door Jacqueline Smit
en na afloop kun je hun boeken kopen en laten signeren.

De schrijvers:

Bertram Koeleman is inkoper bij boekhandel H. de Vries in Haarlem. Hij debuteerde afgelopen jaar met het veel geprezen De huisvriend, die vier sterren kreeg in Vrij Nederlands Detective & Thrillergids.

Annet de Jong is journaliste bij De Telegraaf. Haar thrillerdebuut Vuurkoraal wordt verfilmd. Samen met politiek verslaggeefster Dominique van der Heyde (NOS/Nieuwsjournaal) schreef ze onder het pseudonym Anna Levander Morten, een politieke thriller die al wordt vergeleken met Borgen en House of Cards.

Marc Josten is hoofdredacteur bij Argos (HUMAN/VPRO) en werkte daarvoor als onderzoeksjournalist bij Reporter (KRO). Rob Smits is advocaat-generaal bij het gerechtshof in Amsterdam en voormalig officier van justitie. Eerder schreven zij samen de thrillers Kroongetuige en Opgelicht. Deze maand verscheen hun derde thriller met prive-detective Denise de Wit in de hoofdrol: Gezichtsverlies.

Wanneer: vrijdag 27 juni
Tijd: 19:00 – 23:00
Waar: STAAL, Gedempte Oude Gracht 46, Haarlem

Meld je svp aan via info@staalcatering.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *