Winkel

The word is out… ja, inderdaad, bakkers- en kookboekenwinkel Boekalicious sluit eind deze maand haar deur.

We sluiten onze laatste dag in stijl af op zaterdag 29 oktober: vanaf 14:30 uur eten we met wie Boekalicious een warm hart toedraagt de overgebleven taartjes op en drinken we de laatste koffie en thee tijdens een feestelijke VEILING door schrijfster en foodie Eva Posthuma de Boer van alle overgebleven kookboeken, borden, glazen, cakeblikken, tafels, stoelen etc. etc.

Om 18:00 uur is het dan echt afgelopen…

 

BOEKALICIOUS: BOEKEN, BROOD, KOFFIE EN MEER… gevestigd op het Galileiplantsoen 94 in de Amsterdamse Watergraafsmeer. Geopend van maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 15:00 uur. 

BAKKERS- en KOOKBOEKENWINKEL Boekalicious winkel openingKarin Luiten bij BoekaliciousEen bakkerswinkel gecombineerd met een kookboekenwinkel vol lekkernijen: elke dag lekker knapperig vers brood van Vanmenno en heerlijke croissantjes en chocoladebroodjes. We schenken lokaal geroosterde koffie van Catch Coffee Roasters, en hebben chocolade brownies van Saskia, blauwe bessenjam gemaakt door mijn moeder, zalige worteltaart en luchtige citroenvlinders van Christina van het Bakblik, maar ook Franse taarten en macarons van Loustain, ambachtelijke worsten van Brandt & Levie, boerenkazen van Eriks delicatessen, nieuwe kookboeken van de Linnaeus boekhandel, tweedehands en ramsj kookboeken, culinaire cadeautjes van overal en nergens, chocola van Tony Chocolonely, en meer…

We zijn open van maandag t/m zaterdag tussen 8:00 en 15:00 uur. 

Op verzoek zijn we open voor besloten bijeenkomsten: een boekpresentatie, een leesclubavond, een borrel of een diner met vrienden (wij kunnen voor je koken, maar je mag ook zelf koken), een high tea of een wijnproeverij. Speciaal voor uitgevers: wij verzorgen een volledige boekpresentatie voor 35 personen, inclusief drankjes en overheerlijke hapjes van Hof en Burg voor 550 euro… Meer info? Mail svp jacquelinesmit@boekalicious.nl

Kom langs op het Galileiplantsoen 94, schrijf je in voor de nieuwsbrief, volg ons op Facebook of Twitter of neem contact op via info@boekalicious.nl.

Jacqueline bij BoekaliciousBoekalicious boek en broodDrink coffee read booksKarin LuitenBart van Olphen

Yvettes cakeBrood Van MennoChristina's citroenvlinders0_519475236075818105_n